2007. aasta ürituse korraldamisega seotud uudised

28.02.2007 kell 23:20: Lõplik eelinfo ürituse kohta kodulehel olemas.

Ajaga on mul sel aastal korralduse jaoks väga kitsas olnud, seetõttu ilutses veel hiljuti siin kodulehel palju vananenud infot. Nüüd lõpuks on see viga parandatud ja koduleht kajastab kõige värskemat eelinfot. Kohtume peatselt, peame maha ähe korraliku peo ja kuulutame rannahooaja avatuks :)

23.01.2007: Esialgne info ürituse kohta kodulehel olemas.

Aeg on nii kaugele jõudnud, et tuleb hakata aktiivsemalt inimesi teavitama ürituse toimumisest, paljudel ju vaja töögraafikuid pikemalt ette seada või muul põhjusel aega planeerida. Samas ei ole aga kaugeltki kõik detailid veel paika loksunud, nii et siinsel kodulehel olevat eelinformatsiooni osa ei tasu veel puhta kullana võtta. Kindel on aga see, et üritus toimub 3.03.2007 ja kindel on ka see, et ta toimub rannas. Üsna kindel on aga see, et ta ei toimu täpselt samas kohas, kus eelnevad 6 aastat, vaid umbes 2 kilomeetrit piki rannajoont Tallinna pool, Meremõisa rannas.

Kogu vajaminev info ilmub siia lehele aja jooksul ja kui ta olemas on, siis annan kindlasti igal võimalikul viisil sellest ka teada.

Hetkel võib aga omale kuupäeva vabaks broneerida, vaadata kodulehe eelmiste aastate sektsioone ja anda oma suurepärastest ideedest ja soovitustest märku foorumi 2007. aasta varaste heietuste teemas :)